mandag den 11. april 2005

2005.04.11 Tysker jagt


Urban, Johan og jeg plejer at have et lille træf et par gange om året, hvor vi griller korv og hygger, og selvfølgelig også fisker. Igen i år, tog vi til Österlen. Dvs. sådan blev det pga vejret, for igen i år var vejret slet ikke med os. Hård vind fra SV lukkede Sydkysten, men slet ikke så længe som vi troede.

Vi startede på en kendt plads, hvor der i forvejen stod en del og fiskede. Danskere, der fornuftigt nok havde lagt ferien forbi påsken, for at få mere plads. Så selvom det ønskede mål var optaget, kunne vi sagtens fiske. Jeg havde 2 hug, inden jeg med løs line kunne konstatere at der nok var fisk på. Sidevinden havde nemlig lagt linen i så stor en bue at jeg slet ikke kunne nå at stramme op, men fisken blev utroligt nok på, selvom det kun var en mindre blanko.

Videre i jagten, blev vi forfulgt af 3 tyskere, der tilsyneladende ikke vidste hvor de skulle fiske. De skulle ved forrige plads høre om vi havde fanget noget, og ved svaret nej, så skulle de ikke fiske dér. Meget mærkeligt. Hvad med selv at prøve sig frem? Efter en mere eller mindre besynderlig kørsel i jagt på en ny plads, fik vi rystet vores forfølgere af.

Ved næste plads var maven tom og grillen kom frem, men først skulle jeg lige kaste til nogle sten i vandet jeg kender fra tidligere. I første kast kom en bule på vandet, et hug, og endnu et på spinstoppet, lige foran mig hvor jeg ser jeg en fisk vende. Den så vi ikke mere til og selvom Urban prøvede det samme, med en fisk der lavede et kæmpe hul i vandet, fik vi ingen fisk.
Men korven var god...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar