onsdag den 13. april 2005

2005.04.13 Golf eller havørred


Jeg kan godt forstå at Johan valgte at rydde op i garagen idag! Eller som han selv sagde: Man skulle spille golf på en sådan dag.

Lotti og jeg kørte på nye pladser idag, men de udlovede 6 sekundmeter, udeblev og da det samtidigt blev diset var vores syn på fiskeriet allerede ret snævert fra starten. Det gav heller ikke andet end en grim sortfisk til Lotti om formiddagen.

Om eftermiddagen på andre pladser skete der heller intet, og egentlig var vi på vej hjem for at slappe af og få noget mad, da vi blev enige om at vi liiige skulle prøve en plads til. Bilen blev vendt og så afsted. Først syntes Lotti det så kedeligt ud pga. manglende vind, han var ellers mest tændt på fiskeriet inden, men vi gav det chancen pga. farven i vandet og hvad der holdt os igang i de 2 første timer, uden kontakt til fisk, ved jeg ikke, men pludselig stod Lotti med flex på klingen. Det var en rigtig grov sortfisk med krog. Ca. 70 cm. lang, blank (altså sortfisk-blank) og rigtig bred over ryggen. Til sommer vil konditionsfaktoren nok være skyhøj på den fisk, som selvfølgelig blev genudsat. Jeg fik derefter selv fisk. En bækørredagtig havørred var inde og hilse på krogløseren, og i kastet efter var der en stor følger efter. i tredje kast havde jeg hug og i fjerde endnu en følger.

Det virkede som om der var kommet fisk ind, og da Lotti samtidigt piftede om en følger, og dernæst fast fisk, var vi sikre på at der skete noget nu. Jeg landede endnu en sortfisk og så kom hugget... altså det der hug, hvor man slet slet slet ikke er i tvivl om hvad der sker. Stangen blev ikke flået ud af hånden på mig, men det føltes sådan og en stor fisk væltede et øjeblik rundt i overfladen. Stangen sank helt ned i håndtaget og svirpede dernæst op............... jeg behøver ikke sige så meget mere. Krogen var rettet helt ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar