fredag den 8. april 2005

2005.04.08 Fiskene er der


Igår fik jeg en mail fra en Nicolai, der ville høre om jeg ville med ud og fiske en dag? Jo, klart - men jeg havde ikke regnet med en sms morgenen efter, hvori der stod: Jeg holder i Ystad, hvor er du?

Nicolai, der er en hyggelig fætter, fiskede jeg derfor sammen med resten af dagen. Men når man skriver en mail om en fisketur, Nicolai, skal man ikke bare komme over og fange flere fisk! For det var hvad der skete.
Efter en time på et rev, hvor jeg fangede en sortfisk, der forsvandt med min krog, tog vi til revet jeg var på igår.

Dér fik vi, kort fortalt, relativt hurtigt kontakt til fisk. Dagen endte som sagt med at Nicolai fik flere (hrmpff) 5 ialt, og jeg 3.

Dog var alle fisk sorte, men Linus der også var på revet, havde tidligere på dagen taget en fin blankfisk på 2,7 kg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar