onsdag den 5. september 2007

2007.09.05 Tæt på fredning

Min kollega Lennart og jeg havde længe talt om en fisketur, men tiden havde enten ikke været til det eller så er der den sædvanlige dårlige undskyldning om vejret.

Men idag havde vi tiden og vejret var endda godt, så 2 hurtige "efter arbejde" timer, blev brugt på kysten.

Jeg har de sidste par ture kun haft et magert resultat, og var ved at blive noget sur i flæsket hvis sæsonen skulle ende på denne måde, som den tegner til. Der er jo kun 10 dage til fredningen, og så er det bare slut for denne gang. Hvor blev alle de fiskedage af? Jeg fatter ikke hvordan jeg har kunne nærmest sløse et år bort, uden at få fisket det helt store. Og næste bliver værre endnu, som det ser ud...

Lennart og jeg fiskede det bedste vi kunne. Et hug og ellers intet den første time på Sydkysten. Dernæst mistede jeg en mindre fisk ude i enden af kastet og så hoppede en målsfisk fri af vandet, som et lille punktum på denne dag, for nu var det nemlig mørkt og dermed endnu færre dage til fredningen.

ØV!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar