tirsdag den 16. april 2013

2013.04.16 Og festen fortsætter...

Jeg har absolut ingen anelse om hvor jeg skal starte eller slutte og det gælder både dette indlæg, samt fisketuren. Der er sket absolut intet i fiske vej idag. INTET! Det var måske ikke perfekte forhold, men hvor tit har man det? Nej, tågen var måske lidt i vejen, for ikke at sige en hel del, men derudover var vandet med let grums og der var en let til frisk vind fra V og SV til at holde det hele lidt igang. Ikke så meget som en følger, en hoppende fisk eller et hug. Intet, intet, intet.

Suk...

Det er svært at motivere sig til imorgen, når jeg fra Ralf og gutter´n hørte at de ikke kunne finde ud af en fis i 3 dage heller. Tyskerne jeg talte med idag, havde hevet en sort og i lørdags en blank på 86 cm. Jeg lykkedes ikke liste ud af dem om den var helt blank, men de virkede troværdige nok. Andre danskere ikke så meget som en fisk og fra de nordlige egne; Ikke en skid der heller.
Gad vide hvad der sker? Eller rettere; Hvor det sker?

Jeg fandt idag noget yderst sært. Tjek billedet med de sorte dyr. Er det tanglopper? Tangfluer? Kom lige med et bud, for at fremme kommunikationen.

Nå, men jeg kan da glædes over at varmen har indfundet sig. Erkendt, ikke på kysten, selvom jeg har fået lidt farve. Eller jo, lidt... vandet er steget i temperatur og er nu oppe over 5 grader. Jeg målte sågar 7 idag til sidst, men jeg tvivler stærkt på at det var andet end en lokal heldig måling. Og var det det, så vidste fiskene det ikke - for de var heller ikke der.

Jeg har endnu ikke set, mærket eller fanget en fisk. Føler det er lidt pinligt efterhånden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar