søndag den 21. april 2013

2013.04.21 Hurra

Kasper og jeg ville ikke være bekendte at fejre 1 års dag uden at mødes, så vi bestemte lørdag for en date i dag, søndag. Vejret ville også kun være tæt på perfekt, så tøjvask måtte forblive tøjvask og dermed kørte jeg ud af byen med først Lotti i røret, der kunne fortælle at nu måtte Lister forblive Lister og den uge han og Christian havde tilbage af deres 2 ugers ophold, hermed blev afbrudt. 1 fisk på 40 cm., samt 3 følgere i samme størrelse på 8 dage, var ikke hvad de hverken plejede at opleve eller havde regnet med. Nu tog de hjem. Jeg forstår dem!
I en anden samtale 3 minutter efter, måtte jeg lægge øre til David og hans far der igår, mens jeg sov brandert ud efter en lang fest, havde fisket på Österlen og der nappet 20 fisk! 18 af dem var blanke! Fiskene var taget samme sted, af de 3 jeg har hørt lidt fra. Det er åbenbart kun Österlen der virkelig fungerer for tiden?
David havde en teori om at fiskene måske finder deres mad et sted og forbliver der, fordi der på de andre steder ikke er mad. Endnu en teori af mange, jeg kun kan holde mig til. Det er bare... hvad gælder?

Så stod Kasper og jeg og tænkte at vi da skulle være overordentligt dumme hvis ikke vi skulle fange noget i det her vand. Hvis ikke jeg nu kendte det vand, jeg senere ville se, ville jeg have sagt at det var det kendte "million dollar view"... nu måtte det blive "half a million dollar view"...
Uanset hvad, så skete der intet. Det var dødt, lige frem til Kasper fik en fed blanko på 47 cm. Efter den forblev det dødt. Også efter pausen. Så kørte vi på en anden plads hvor det så endnu bedre og her var det også ligeså dødt. Det var fantastisk vand, temperaturen var super - troede vi - men der var ingen fisk. Overhovedet. Da vi endte på dagens sidste plads kunne jeg tælle en følger i første kast og så gennem pryglede vi ellers revet og tænkte at nu, for hulen da... nu... måtte... det... ske...
Dagen endte som de andre og jeg er pænt træt af det her nu. Hvor mega surt at have spildt en uge på fiskeri, med dette sløje resultat. Det er cool nok at fiske og nyde vejret og vandet, men ærligt talt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar