lørdag den 8. marts 2014

2014.03.08 Ok, det er stadig kun i starten af marts, men helt ærligt...

... hvad er det lige der sker? Sidste weekend, 2 dage i kanonforhold - tåget og diset givetvis - men stadig lækre forhold og ikke en skid skete der. Og så idag... med fuld sol. Samme slags vand, med svæv. Grønt. Bølger der brød. 5 grader. FEM! Det lugtede af blanke fisk på 5 kg. Og så fuld sol... tobiserne burde søge på land af bare frygt... men på land lå der kun lidt siv, tørret tang og så lå min taske der forresten også.
Selv stod jeg udvadet og undrede om det slag der lige havde været, mon kunne komme fra en fisk.

Det var trods alt sket ude på det dybe, hvor der ikke ligger så mange sten. Men blinkeren kom op uden følgere eller skæl. Så den måtte derud igen og i det kast, samt de helt vildt mange følgende, mødte jeg ingen sten. Mon jeg havde en kontakt alligevel? Det finder jeg aldrig ud af, men eftersom det var det mest ophidsende der skete i løbet af dagen, fik det mest spalteplads.
Kan man skrive om mere, når der ikke skete mere?
Det er lidt lissom når ens mor ringer 2 dage i træk og snakker i 2 timer... om hvad? Altså der er jo ikke sket SÅ meget siden sidst, vel.
Så jeg trækker den ikke længere. Her er lidt billeder. Der burde være et af mig, men du skal bare tænke på en citron. Jeg er omtrent lige så sur... men det varer jo som regel ikke så længe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar