lørdag den 29. marts 2014

2014.03.29 Blänkaren

Lars Ipsen med sin vinderfisk
Atter engang tid til fiskekonkurrencen der i mine øjne, vært eller ej, er den bedste af sin slags. Der er gode venner, fisk (trods alt) og en uhyggelig lækker kyst at fiske langs. Det er egentlig kun et spørgsmål om at være med og fange en fisk, lidt farve i ansigtet eller en ny ven. Alle delene er mulige og således også idag.
Jeg startede for mig selv på et tomt rev (!) men indså hurtigt, vel ude på revet at det godt kunne blive lidt svært. Vandet var sprithamrende klart, trods en frisk østenvind og de sidste dage endda op til hård vind. Vandtemperaturen var stabil på 6 gr. hernede sydpå, så mine tanker gik på at det blev en af de svære. Heldigvis var der knappe 100 tilmeldte og i og med de var spredt ud over skånes kyst, så skulle der nok være nogen der kunne krane en fisk eller 10. Helt så mange kom vi ikke op i da dagen vel var omme. Men flere kunne fortælle om adskillige fisk - de fleste østfra - som til gengæld næsten alle var farvede. Flotte farvede dog!

David og grillen
Efter en runde på Engelskan hvor jeg i 2. halvleg endda mistede en fisk, så kom jeg op til et prisbord hvor der under min fisketid, var indvejet 2 fisk.
De 2 fisk blev fulgt af 2 andre, da klokken var lidt i 16 men dagen viste sig ikke at indeholde flere blanke. Lidt synd faktisk og egentlig utroligt, når nu vejret var så super fint. Men samtidigt som sagt, også utroligt klart vand som godt kan være lidt svært at fiske i.
Stort tillykke kan vi alle sige til Lars Ipsen der vandt Blänkaren 2014 med en flot blankfisk på 2,8 kg og med fulton 1,23.

Langt ude!
På anden pladsen og med største fisk på 2,9 kg. kom Jörgen Palm og dermed vandt han kniven som Jonne havde lavet. Fisken havde fulton på 1,03 og var snært fulgt af den tredje blanke fanget af Johan Hansson, hvis fisk havde en fulton på 1. Desværre måtte vi afvise den sidste fisk, da den var under 1 i fulton, men det var - vil jeg gerne lige slå fast - en blankfisk som helt retmæssigt var hjemtaget.

Som jeg plejer: Stort tak til alle Jer der gider komme! Jeg ved godt at vi i år var halvt så mange, formentlig fordi vi havde indført deltagerafgift på 100 kr. men pengene går til et fælles havørredprojekt - ikke en krone overhovedet - bliver tildelt eller går til nogen af os arrangører eller andre. Så til næste år, når vi gerne skal over 98 deltagere, så tænk på at dine penge kommer retur til dig selv i sidste ende.

Værsgo Nybroåen: Der er 9.825 kr. på vej til dig :-)

De 25 kr. kommer som en lille kursgevinst fra en af vore danske deltagere, der flottede sig lidt ekstra :-)

Mange tak igen allesammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar