søndag den 6. april 2014

2014.04.06 Den bedste nuldag længe

Endelig... endelig var der fisk på min kyst igen. Hvorfor tog det så lang tid og hvor har I været? Hvad skyldes fraværet og hvorfor kommer I først nu? Hvad? Hvad? Hvad?
Det var ikke gensynsglæde 1, men gensynsglæde 2 der var i brug idag.
Jeg var på min plads, på min kyst. Forinden havde jeg fisket på en anden yngling, men intet set udover en sæl.. wayy...
Så da jeg stod på min plads, viste jeg godt hvad der plejer at virke der: Affisk det lave. I første kast som maks havde været 20 centimeter, kom en fisk bag blinket og inden jeg gør en lang historie længere, så var timen efter mega spændende med en del fisk der kun kom på det lave vand, men som desværre også kun fulgte efter uden at hugge. Vildt spændende at have fisk efter over tangbuske og sten på 20 cm. vand og lige der... lige der i et par minutter, ville jeg ønskede at jeg havde haft en lille fluestang. Men også kun et øjeblik. Mest ønskede jeg mig en letspin stang på måske 6 fod og en lille blink. Det havde fungeret...
Uanset. Der var fisk på Sydkysten. Mere end 2. Endelig. Nu begynder det at blive sjovt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar