onsdag den 30. april 2014

2014.04.30 Hornet i bund

Sæsonen nåede aldrig at blive en sæson for mig. Netop som Sydkysten endelig åbnede gaveboden en smule og jeg hørte om flere stabile fangster og selv lykkedes med en fin fisk, indtog hornene helt som forventet, kysten. Et par stykker i starten og nu, hvor dette skrives, i rå mængder.
Det er ærgerligt at ikke havørreden er lige så stabil. Bare engang imellem i det mindste - og i størrelser man skriver hjem om.
David ringede og fortalte om deres fiskeri. 4 mand, 100% koncentration, Sydkysten i tiltagende Vest, let grums i vandet - på med vanten! De havde fået en undermåler og 150 hornfisk på 5 forskellige pladser. Var skiftet til østsiden og havde oplevet lidt færre horn og nappet en enkelt blank på 1,5 kg.
Det lader til at sommerfiskeriet nu venter - måske lige med en aftentur eller 3 indlagt.

Og så stod jeg på revet igen og håbede at dagen kunne gentages en smule fra igår. Fiskene har jo de her rytmer og det ville passe mig udemærket at nappe et par mindre fra 20 tiden, inden den endnu større kunne hugge lidt over 21. Men jeg måtte "nøjes" med fighten fra en målsfisk sådan midt imellem tiderne og da jeg skulle begive mig hjemad, endnu en målsfisk. Begge kæmpede forrygende og da jeg kun havde haft et horn på, var ideen at jeg hurtigst muligt skulle ud igen, men David har nu bekendtgjort at hornet er i bund og kysten er fuld af slanger, så mon ikke jeg skulle tage de der målrettede aftenture og håbe at vandet samtidigt falder lidt i temperatur igen?
Eller til Listerlandet?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar