onsdag den 11. februar 2015

2015.02.11 Den årlige tur med underlige fisk, er nu overstået

Det vil sige... jeg HÅBER det var turen med underlige fisk for i år og at de på de næste ture, igen hugger uhindret. Men klog af "ikke fangede fisk", ved jeg at det udsagn er løgn.
Javier og jeg tog til revet med det hele og fiskede nul. Det så ellers fint ud, men vi undrede om ikke fiskene var lige så kolde som os, efter den første runde. Der skete intet og jeg var allerede efter den første time, klar nok på at tage hjem igen. Det var koldt, det var klamt og jeg var også allerede lidt træt og sulten, men vi var ikke taget ud for sjov og tog selvfølgelig videre til næste rev efter endnu en forgæves time på det første.
Her var vandet - i modsætning til hvad vi kom fra - spritklart og så var det at fiskene var underlige. De var på plads, men udover den jeg havde efter i første kast og som huggede i andet, så var det en af de dage der...
Masser af fisk, følgere og atter følgere og hug hele tiden, men uden at de hang fast eller huggede igennem. Større fisk, små fisk - mest små fisk. Blanke fisk og så enkelte sorte, sådan som det nu går at se i let uroligt vand. Jeg havde sågar 2 havørreder efter, der kom med åben mund bag blinket. Den ene bed så jeg kunne se det - og da jeg hev til på ingen line, så røg krogen ud af munden og blinket med op i luften. Jeg fatter det ikke.
Og fiskene hentede vi ikke udefra - tværtimod. Det var som de sidste år, fisk der blev kastet til langs kysten i korte kast, fordi det var mellem sten og tang. De gik mega lavt og lige som i fjor og året før det, savnede jeg et øjeblik en lille spinnestang - så skulle de fandme få.
Det hele toppede da jeg i 10 kast havde fisk efter i hvert kast og Javier i mellemtiden lykkedes først at kroge en sortfisk og siden en blank, som begge genudsatte sig selv - sikkert på de løse hug de kom med.
En oprivende dag, hvor jeg helt glemte at tage billeder. Nu er tasken pakket med en pose med mindre blink og så har jeg rådført mig hos en god bekendt, for gode råd. Imorgen.... arbejd arbejd...
Javier skal på kysten, det heldige asen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar