tirsdag den 17. februar 2015

2015.02.17 Klart og koldt

Snart grønt igen!
Ovenpå min sjove oplevelse, ved at slette alle billeder på bloggen (ha ha og mere ha) så tænkte jeg at en fiske tur måtte være på sin plads og det var min kajak kammerat Javier helt enig i. Eller kajak og kajak... den er endnu tør. Vandet endnu koldt, fuldt af bølger og meget vådt. Ikke særligt tiltalende at holde premiere i, men er du gal hvor jeg ønsker at komme ud snart.
Specielt på pladsen vi fiskede idag, hvor sten revene længere ude, uanset lavvandet - ikke er tilgængelige fra kysten. Sten rev jeg fra de lokale ved, holder masser af fisk. På den anden side, er det ikke altid sådan at de rev man ikke kan nå, nærmest hjemsøges af kun store fisk? Ihvertfald i snakken.
Med en begyndende syg Javier, affiskede vi revet og den enlige følger jeg havde i første runde, viste sig siden at være revets eneste tegn på liv. Det trods 3 grundige runder, men vandet var også, mod vores forventning, helt klart og i øvrigt koldt. Klarheden kunne ikke forklares, idet det havde blæst hårdt fra øst dagene i forvejen - jeg burde været taget efter rav istedet - men vandet var sprithamrende klart. Næsten for meget af det gode, hvilket måske forklarede fiskenes fravær?

Så vi kørte videre og kom til at hente 2 x dobbelt cheese på McDonalds. En dobbelt er ikke i nærheden af en almindelig cheese. Jeg siger det bare og Javier måtte også give mig ret i at de smagte mere end dobbelt så godt. Nok om det... vores nye plads, med burgersmag i munden, bød på grov gammel sø og lidt mere uklart vand. Mens jeg havde mere travlt med arbejdsmobilen, for en arbejdsdag var det faktisk - ikke en fiskedag - så tog Javier lige chancen og nappede en blank på målet som blev genudsat. Adskillige samtaler senere, kunne jeg igen betræde vandet og lykkedes inden lukketid at smide en lille fisk, hvorefter en alt mere skrantende, hostende og også en smule fugtig (efter en badetur) Javier syntes det var fint at runde dagen af. Gad vide hvor fiskene bliver af i de rigelige mængder vi drømmer om?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar