lørdag den 7. marts 2015

2015.03.07 ØstpåDet kan godt afsløres at det ikke er Sydkysten der leverer fisk. Det er de andre sider, men jeg siger ikke hvilke 2...
Så da vinden alligevel blæste rigeligt frisk og fisketuren var en aftale, så kørte vi østpå. Gode gamle østpå, som jeg faktisk skal erkende at jeg savner at fiske fra. Men efter 1 time og 20 minutter i bilen, var hukommelsen på en af anledningerne til fraværet, frisk igen.
Der kom så yderligere en påmindelse, da Javier som den første kørte en fisk hjem og det blev afsløret oppe på vejen, hvor 3 biler så hvad der skete, parkerede og kom ned. Alle 7 mand... men i modsætning til hvad der plejer at ske, så gik de overraskende nok til den anden side og begyndte deres fiskeri der. På min højre side var der tomt i 10 minutter, mens jeg fightede fisk nummer 4 og så stod der 3 mand. Men de holdt sgu afstand og jeg kunne fighte videre i fred.
Var der alligevel sket noget med mentaliteten? Det var ihvertfald rigtigt dejligt at opleve at der kom andre til vandet, hvilket jeg altid hilser velkomment - men at de også holdt afstand! Fedt mand!
Tak :-)

Efter vi havde knebet en 13 stykker og størrelsen stadig var den samme - flotte knaldhamrende blanke, dejligt stærke og fightglade (ok, der kom virkelig en gang superlativer med) havørreder, ville vi prøve nyt i håbet om at fiskene kunne være lidt større.
Det var de ikke. De var muligvis endnu mere fightglade, men størrelsen lod stadig noget tilbage at ønske, selvom vi stod på en plads hvor jeg næsten var ved at kede mig ihjel, på grund af side/fralandsvind, ingen sø, spritklart vand og i øvrigt helt stille vand. Men fiskene... de var på plads.
Vi afsluttede dagen med at regne vores fisk sammen og komme frem til 19 ialt. Javier havde også en håndfuld, bare ikke lige da billedet blev taget.

Tilfredsstillende at opleve en god mentalitet blandt andre fiskere.
Tilfredsstillende at opleve så fantastisk meget havørred for tiden.
Tilfredsstillende at havørreder hugger så hårdt og vildt i det klare vand.
Tilfredsstillende at være med til.

Jeg savner lidt størrelse på fiskene, men skal vi ikke være mega glade for at der er så mange fisk for tiden og at de så vokser sig større.

3 kommentarer: