mandag den 30. marts 2015

2015.03.29 Vi prøver sydkysten igen

Ovenpå konkurrencen der i fisk, ikke kunne overbevise mig om at Sydkysten var vågnet, mente Javier og jeg at vi måtte prøve igen. De er trods alt ikke væk, men det føltes virkelig virkelig sådan!

Österlen var for langt væk for dagens tur. Jeg kører SousVide projekt igen og havde lige taget spareribs op, der har ligget i 38 timer. De skulle lige følges af en gang bbq sauce og en omgang Atomic Buffalo Turds... det er lidt besættende at lave den slags. Og spændende! Og jeg skal hilse og sige at begge dele smagte pragtfuldt, omend de Jalapenõs jeg brugte til de farlige bøffel lorte, var noget svage i det, men nok om det nu. Da jeg var færdig med mine madprojekters første del, kunne jeg hente Javier og sammen var vist nok de eneste 2 på Sydkysten i den stride SV vind der endnu ikke havde grumset vandet helt op.

Første plads krævede kun et par kast, så havde vi hver vores fisk. Jeg havde så også en våd armhule og kunne siden mærke vandet sive langs tøjet nedefter. Øv, men i de bølger er det også bedst at lukke jakken helt af forneden. Lær det nu!
Vi fiskede et par timer, men efter nogle mindre følgere og en enkelt landet til Javier blev vi enige om at prøve andet. Vi endte med at køre langt inden vi igen gik i vandet. Her slog søen endnu hårdere og intet skete, trods en voldsomt fed farve i vandet. Det er simpelthen så utroligt at Sydkysten fisker så dårligt. Jeg ved ikke om man kan sige "i gamle dage" men der var det altså bedre og der var altid fisk i det vejr vi blev budt op af.
Nå, men nok om det... Sydkysten er bare ikke som den plejer.
Vi kørte tilbage til den første plads og dagen endte uafgjort 3-3. Jeg havde en vildt fed oplevelse med en rigtig flot havørred der fulgte efter blinket i en bølge og som endte med at stå bag mig, i bølgeskummet og bare kigge på blinket. Det så fantastisk ud de sekunder det varede.
Jeg glemte helt at tage billeder...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar