mandag den 9. marts 2015

2015.03.09 Discovejr

Opildnet af eget fiskeri, for en gangs skyld, tog jeg med kort varsel en fridag for at se om ikke der skulle være en fisk eller 2 til der ville danse lidt for enden af min line.
Lad mig gøre det kort... det blev kun til 1 og jeg var ikke specielt overrasket. Måske mere over at vi overhovedet fangede noget, for vejret bød op med godt gammeldags discovejr. Ren swimmingpool, ingen vind og høj sol. Stillestående vand... disco!
I den slags forhold er min gejst virkelig ikke noget at prale af. Jeg brugte en del af dagen på stranden og tænkte på bedre tider. Så snakkede jeg med Erik som var i selskab med Javier og siden kom både Henrik Ask og Junior Ask og hilste på. Så vi havde en super dag i pragtfulde forhold og imens troede fiskemaskinen Javier stadig på det og nappede 3 blanke i de umulige forhold. Erik og jeg stod også for en hver og ellers så skete der ikke mere.
Et pladsbytte var en realitet og havde vi savnet klart vand, som vi kom fra, så fik vi det i endnu større grad. Klart som sjældent set og det gav "kun" et hug til Henrik og jeg og så var det pladsbytte tid igen.
Nu skulle vi til hjemmebanen. Sydkysten! Det var særdeles interessant at se revenes sten overskylles af bølger og lettere farvet vand af gårddagens stærke vind. Dét måtte give fisk, men 3 mand høj kunne ikke finde dem i ellers mega fede forhold. Sydkysten er en smule mærkelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar