lørdag den 22. marts 2008

2008.03.22 - del 2 Snydt igen

forts: ...sådan blev det ikke. For i dag stod Linus og jeg nede på Sydkysten og havde begge set vandet dagen i forvejen og var begge enige om at det ville være kanon til fiskeri i morgen - altså i dag.

Så hvorfor blev det ikke det? Vandet var brunt flere hundrede meter ud. Linus der allerede var i waders gik i vandet for at måle temperaturen og bekræfte mine anelser. De var helt sande... strømmen og vinden fra dagen i forvejen havde ført koldt og beskidt Österlen vand ned til os. 3,5 gr. var det og ufiskbart. Jeg tog hjem fra kysten for 7. gang i år uden at have fisket.

Lige nu glæder jeg mig til forsommeren og de aftenture man kan tage midt på ugen. De virker pt. mere lokkende end disse tider, hvor forventningerne til vejret bare slet ikke bliver indfriet og man gang på gang bliver blæst væk fra kysten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar