lørdag den 1. marts 2008

2008.03.01 Forårsglæde

Velkommen til forår!

Det blev indledt allerede i mandags, d. 25 februar, da jeg var på ravjagt langs Sydkysten. Jeg fandt kun 2 små stykker, for højvandet dagen i forvejen (pga. blæsten) havde skyllet alt tangen ud, så jeg gik en lang tur i det lækreste vejr uden handsker og hue, men fandt altså ikke noget rav af betydning. Til gengæld så jeg en lærk, der på bedste sommermanér legede helikopter over engene og fløjtede så man fik lyst til at kaste sig i sandet og tage sol.

Vejrudsigten ser ikke videre lækker ud for de kommende dage og nu skal vi åbenbart smage lidt vinter netop som vi forbereder os på foråret. Men selvom vandet langs kysten har været mere mørkt end klart i år, så glæder jeg mig til det bliver lidt varmere og forhåbentligt bedre vejr, for nu starter fiskeriet rigtigt. Vi ses derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar