lørdag den 10. marts 2012

2012.03.10 Kort eftermiddag 1

Nu skal vi læse den korte føljeton "En eftermiddag på kysten" afsnit 1 af 3

Der var engang en kystfisker. Han hed Anders DK (eller jeg hedder jo Anders F. Dahl, men herinde... ) og Anders kunne godt lide at fiske havørred. Havørred fra kysten var hans lidenskab og han havde sågar fået en havørred tatoveret på sin skulder (det passer faktisk)
Nå, nok om føljetonerne, men der kommer et afsnit til imorgen og muligvis med et billede af tatoveringen også...

Det var sådan her; Marcus, Micke og jeg - igen. Yes. Først et par sms om at vandet var fint. 4 grader og så kom der en sms til efter en halv time; Nu 5 gr. og så en masse udråbstegn, for lis´som at bekræfte alvoren. Det var ikke bedre eller værre end at jeg lod konen fortælle 2 ting; Sæt stegen i ovnen når den er varm og skru ned. Intet andet! Kalveculotte på svag varme, langtidsstegt, for siden at blive spånrøget i 15 min. i en allerhelvedes varm grill. Der var lige det med at huske at skrue ned for ovnen, men det gemmer vi til en anden dag og en anden hjemmeside.

På plads var der ikke tid til snak, så jeg røg i suppen direkte. Det så kanon ud, men de 5 grader + udråbstegn var altså kun lige knap 4 gr. på mit termometer! (!!! måske)
På de der 2 timer mens min steg blev alt for varm langtidsstegt, havde jeg en følger og et hug og så smuttede jeg hjemover, efter at have konstateret at det faktisk var 5 grader knap og nap... helt inde ved land. Jo, det nærmer sig mere og mere noget vi kan lide.

Alle taler for tiden om at de kystnære fisk er væk. Det er ingen nyhed, bare en sen konstatering i dagbladene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar