mandag den 12. marts 2012

2012.03.12 Kort dag - ikke meningen!

Se så! Nu skulle det uklare rev fiskes, for Sydkysten i NV er ikke ringe, men det er lidt for tidligt på året til det. Det uklare var blevet uklart uklart. Altså sådan rigtigt uklart og jeg tog kun 2 kast, så var jeg videre. Øv også. 5 grader og det burde jo give fisk.

Næste plads; 4 grader og klart i vandet. Meget klart endda. Her er det godt i NV vind og mit GoPro cam var monteret fra start, klar til at tage de første fights på video og hvad skete der lige? Intet du!

Jeg tog revet 2 gange, næsten fra start til slut og der var ikke så meget som en følger.

Enkelt at bytte plads, for blot at konstatere det samme på næste. Meeeeen... det var faktisk 5 grader i bugten og så fik den lige ekstra mange kast her, for sidste år var det ikke så ringe endda. Men sidste år og i år er ikke noget at sammenligne og da jeg begyndte at tænke på madpakke, tog jeg den sædvanlige lange tur over revet. Det var i øvrigt ikke så smart at pille alle mine spikes af støvlerne, for det der med filtsåler under gælder ikke når spikes´ne sidder i sådan nogle gummiringe som stikker frem, for de er glatte de gummiringe. Mega glatte. Men jeg kom over revet og så havde jeg fisk efter.(tadaaaa)

3/3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar