mandag den 26. marts 2012

2012.03.26 Sommertid!

Så er vi tilbage på MIN normaltid. Alt det pjat med sommertid er den dårlige tid, kan I godt pakke sammen. Som alle de andre gange, så holder jeg fast i at jeg hellere vil have lys kl. 22 om aftenen end vide at solen står op kl. 3 om natten, hvor jeg alligevel ikke kan bruge den til en hujende fis. Desuden er fordelen med sommertid - hele året - at du om vinteren har lys når du kommer hjem fra arbejde = færre indbrud. Hvor svært kan det være? Du må da være direkte dum, at ønske den såkaldte vintertid året om. Dyrene skal vænne sige lige meget til begge dele, så drop det og stift foreningen til ønske om evig sommertid på Facebook. Jeg tror ikke jeg får ørenlyd på min hjemmeside alligevel og Facebook skal jeg ikke på.

Det gode med sommertid er også fiskemulighederne! Nu kan jeg med et trylleslag pludselig fiske om aftenen. Surt var det derfor at konstatere at DMI ikke ligefrem lovede noget der bare mindede om nogenlunde fiskevejr - pånær lige idag. Vestlig vind, 7 m/s og sol. Ihh... en lille sommertidsgave inden vinden ville gå mere nordligt og øge en hel del. Nu blev det ikke helt sådan i løbet af ugen - dette skrives i "dengang tid" - men det ved man aldrig. F.eks så passer vejrudsigten i starten af april jo pludselig udmærket, fordi de har lovet frost og hård nordlig vind. Øv bøv, men så igen... hvor meget ville jeg fiske i påsken, når det kom til stykket?

Nå. Urban havde lige været kysten igennem på 2 timer og desværre ikke mærket noget. Jeg tænkte at jeg måske kunne fiske revet med de lidt længere kast og så være heldig, men efter 1 times fiskeri, måtte jeg konstatere at Urban havde ret. Jeg skal også erkende at min tro var ret lav, eftersom vandet havde antaget en underlig mørk tone. Sådan lidt henad te-vand hvor du har glemt at tage te-bladene op. Så bliver teen nemlig sort og sådan lidt mærkelig. Netop i den slags vand har jeg aldrig haft held, heller ikke selvom det var 9 grader inde ved kysten og 7 længere ude. Optimale temperaturer, faktisk.

Som sagt peger det pludselig på vinterudsigt igen med frost og så endda hårde og lidt kedelige vinde. Det er vel bare at komme ud og prøve, hvis det hele passer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar