onsdag den 26. april 2017

2017.04.26 Et på nogle områder, imponerende forår

Billedet fra premieredagen i januar, taler sit tydelige sprog. Tjek lige temperaturen. I dag var den kun lige et par streger over, altså... ikke engang 7 grader i vandet! Det er naturligt nok, med tanke på vejret den sidste tid, som også er rekordartet, da det er første gang i (vist nok) 25 år man registrerer en koldere april, end det var i marts. Imponerende!
Det var fiskeriet så ikke, men det har det heller ikke været de andre ture. Jeg har talt med en del, der har haft et modsat forår af mig og har fanget mange fisk. Men til fælles for de fleste, så har de viftet fluer i stedet for at fiske rigtigt ;-) Der er ingen tvivl om at fluen har været alt andet overlegent i de sidste - kolde - måneder, men jeg har aldrig været med til noget lignende i så lang tid. Og så har rygterne den sidste tid, gået på de lange kanyler... som Javier så ikke kunne lade være med at fange en af i dag. De er altså kommet, inden havørredfiskeriet rigtigt gik i gang for os. Ikke så imponerende!

Tak Burger King, for legetøj der kan bruges til noget!
hej då...
Med begejstring kunne jeg se fiskeørnen glide over os, tæt på endda. Det var et rigtig flot syn, der blev afbrudt af endnu et "juhuuu" da Javier krogede sin, vist nok, 4. fisk. Jeg var lykkedes med en tabt og så var der ikke sket mere, så det var med lange blikke jeg prøvede at kopiere hvad dælen han nu lavede, for at få dem i hugget. Men det hjalp ikke. Javier tog 4 foran næsen på mig og mistede 4. Jeg fik intet. Imponerende - altså af Javier!

 Gullasch suppen blev "krydret" op med 3 kogte æg. Dumt var det bare at opdage at jeg havde glemt ske og derfor intet havde at spise med eller røre om med. En plasticdukke fra Burger King, glemt af et barn i bilen, fik lov at røre suppen. Hun smiler stadig!

Senere på dagen hentede jeg lidt ind på det tabte, ved at tage 3 styks, hvoraf den ene var en rigtigt flot blankfisk over målet, men vandet, solen og de haglbyger der kom, gjorde dagen til et mesterværk, der bare manglede penselsvingeren der kunne plastre en 6 kg´s på bordet. Fisken der aldrig dukkede op og som vi vist nok heller ikke havde regnet med i dette underlige forår, trods alt.  Men det korte af det lange, var at vi havde en fantastisk dag i rigtigt godt havørredvejr, bare uden så mange af dem og som sagt, lykkedes Javier at kroge en hornfisk, mens jeg havde nogle der fulgte efter. Ikke så imponerende :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar