søndag den 11. april 2010

2010.04.11 Husk det, når du er på arbejde

Næste gang jeg sidder på arbejdet og surfer ind på min egen side for lige at genkalde et af de der øjeblikke af frihed, skal jeg atter engang minde mig selv om at tage billeder fra dagens tur. I dag blev der ingen billeder. Billedet fra igår må ligeledes vente, idet det billede jeg ville lægge frem af mærkelige årsager ikke kan rettes op i det program jeg plejer at bruge. Med andre ord skulle jeg lægge et billede med skæv horisont ud og det ønsker jeg ikke.

Hvem sagde øv? Ikke mig, men det kunne jeg nu godt. Startede dagen med at køre forbi de ledige rev og finde det rev der var mindst ledigt. Der stod endda 10 mand på pladsen, hvilket virkede helt absurd. Resten af kysten var enten fri eller grumset og så stod bølgerne skråt ind i den tiltagende vind. Alt i alt noget der burde have lokket mig østpå, men i tankerne var at det var søndag og jeg besluttede mig for ikke at køre så meget.

Sådan ganske kort, så fangede jeg en sortfisk i det grumsede vand på en ledig plads. Det var kanonlækkert at stå i solen og fiske, men under vandoverfladen var sigten ikke videre god. Jeg bestemte mig for at tage hjem og hygge om familien istedet og efter en time derhjemme kom alarmklokken... aftagende vind og fisk - ja, nærmest væltede Marcus sig i fisk, sagde han. Hvorfor kørte jeg også hjem? Nå, det er nye tag i næste uge. Med kamera og med fart på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar