søndag den 5. april 2015

2015.04.05 Er sydkysten vågnet?

Det er fantastisk. Helt igennem super fedt, for at bruge et par store ord, men jeg er virkelig tilfreds med fiskeriet, kajakken og nu også Sydkysten... som idag leverede 12 fisk. Og ovenpå de 11 igår, må jeg dermed konstatere at påsken har været tilfredstillende!

Egentlig skulle jeg ikke fiske fra kajak idag, men lysten blev for stor efter at Javier også meddelte at det var hvad der gjaldt idag, når han var færdig med påskefrokosten. Samtidigt, var det for mig også en chance for at se om det kunne betale sig med korte ture, som ikke krævede større planlægning og rev en masse timer af skemaet både før og efter fiskeriet - for det med at pakke til en kajak tur er ikke bare at sætte en 33 kilo tung kajak på taget. Der skal også sættes holdere på tagrælingen, spændes bånd, pakkes tørdragt, håndklæde, anker, redningsvest, kamera, ekkolod, diverse fiskegrejer, pagaj, pedaler og alt det andet tilbehør til kajakken med videre...

Og når jeg er hjemme igen, skal hele menageriet givetvis pakkes sammen igen og noget også vaskes rent for saltvand og siden tørres eller smøres. Naturligvis! Det skal derfor ikke være alt for besværligt at tage en "lille tur" så da jeg havde pakket klart ved 15 tiden og lå i vandet ved 16 tiden, syntes jeg det var en rimelig tid alt i alt. Fremfor mig havde jeg 2 til 4 timers fiskeri afhængigt af hvordan det gik og det var som sagt rimeligt syntes jeg.

Javier ankom og da han gled forbi mig, havde jeg lige haft en flot følger på 2-3 kg. Inden da havde jeg landet en flot tyksak under målet. Den var nok strøget ind på en fulton hit liste et sted, hvis den havde haft længden, for den var smældfed. Sammen fiskede vi et par timer med lidt blandede fangster. Javier tog et par stykker på den sikre plads, vi også når fra land og jeg byttede blink et par gange fordi de kun huggede hos mig, uden at bide igennem.

Da vi valgte at holde en lille pause tættere på land, vendte lykken. På kort tid fangede Javier og jeg en del havørreder og vi landede 20 fisk på de par timer vi var der. Mange mindre havørreder, men også et par stykker over målet og nu også lidt nedgængere i mellem!

En helt igennem fed dag i Hobie Outback´en igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar