lørdag den 25. april 2015

2015.04.25 Lidt smæk på Sydkysten

Idag fik jeg smæk af Javier. Vi var taget til vores fælles favorit for kajakkerne, hvor det er muligt at fiske pladsen fra stort set alle sider - uden forstyrrende medfiskere land og trods pladsens mange små fisk, kommer der også lidt større forbi. Men nu havde vi også ventet længe nok på de store, syntes jeg... så jeg startede med at nappe en gudeskøn blankfisk på lidt over 2 kg. Fantastisk fight og op til genudsætning, da jeg faktisk har taget min andel fisk i år og nu kun går efter den virkelig tykke eller virkelig store.

Javier overhalede mig med at komme op på 3 fisk på et par kast. Den der wobler dér, mat og lille, den fungerer altså bare og jeg blev lidt "irriteret" over at jeg kom bagud. Den der lille flig af konkurrence man altid har kørende, som du nok kender :-)

Jeg fik udlignet, men blev i samme moment træt af at se på småfisk. De store... hvor er de store. Kasper sendte mig en sms med info om en tyksak fra Skåne på den rigtige side af 5 kg. Ja de findes jo! Dem vil jeg have!

Sælen dykkede rundt i et strømskel længere ude og det samme gjorde fuglene. Jeg bestemte mig hurtigt. Ud og dørge - ud og kaste. Der gik tid med at sidde på det dybe og at sidde derude, er muligvis frit og rigtigt fedt - men der er ingen sten at kaste til, ingen grunde eller ekstra dybe områder og ingen større områder med grøn eller brun beplantning, så du kaster lidt ud i det tomme intet og den slags er svært at tro på i længere tid af gangen, når kun sæler og fugle får noget at spise.

Jeg fik 2 fingre af Javier da jeg kom tilbage og jeg tænkte at jeg hellere måtte prøve at komme op i antal, men fiskeriet døde mere eller mindre helt og alt jeg oplevede følgende, var først at en fisker kom ned og gik ud på revet jeg fiskede på og begyndte at kaste over det samme område som jeg. Klovn! Hele revet var frit på begge sider, så hvorfor

Da han gik havde jeg til sidst en ret pæn følger som huggede 2 gange på vejen ind. Den var kun efter den ene gang og Javier og jeg bestemte os siden for at tage hjem. Javier kunne også kun være tilfreds med dagens antal...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar