lørdag den 18. april 2015

2015.04.18 Ikke en sky - og alligevel sky

Det var næsten for nemt det der fiskeri! Et par ture eller flere med en masse fangster og så idag, hvor fiskene egentlig opførte sig som man er vant til, nemlig rigtigt sky - og alligevel på plads.

Det startede med et par hug og følgere og ellers intet. Javier gik nær land i kajakken, for det var dem vi var med idag igen og tog i en lille bugt 3 flotte blanke. Proklamerede at den ene tilmed havde frisk tobis i svælget og så var sagen vel bøf? Tobis imitationer, som vi i forvejen fiskede med og vejen var lagt for både 10 + i antal fisk og vel også en 3 + i vægt... men sådan gik det slet ikke.

Fiskene fulgte efter, huggede hidsigt, men alligevel mistænksomt og det gjorde de mange gange. NV vinden er ikke et nyt fænomen og vi burde have fanget en masse, men dagen endte på et fælles favorit rev hvor vi lykkedes med lidt af de blanke, men intet der sammenlignet med tidligere ture, kunne hænges på juletræet - som de siger herovre. Sky fisk på skyfri dag. Godt der findes solcreme og mulighed for at sidde i skygge for solen på en ka-båd...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar