tirsdag den 9. juni 2015

2015.06.09 Snydt af fluefimsen

Han var lige på plads 5 minutter før mig - fluefiskeren, men jeg var først færdig. Min tid var også svær at slå, for jeg sad i bilen med waders på og skulle kun samle stangen og have vadejakken på. Tag dén, fluefisker i flydering!

Så efter en hyggelig sludder med gutten, der som jeg, havde konstateret at vandet var grumset andre steder i nærheden og også havde spildt 30 minutter på at køre rundt og lede, aftalte vi at tage hver sin side af revet og således begav jeg mig ud i det lettere brune vand, der egentlig var klart og alligevel ikke. Mærkelig tone - altså i vandet.
Man så ikke rigtigt stenene eller tangen så tydeligt og sandpletterne var helt væk, men alligevel kunne man se agnen og alt i alt, virkede det fiskbart hvorfor jeg valgte at give det et par timer, fremfor at sidde i divaen hjemme.

Tobiser og små ørreder hoppede lystigt omkring mig, men ingen af dem var fulgt af rovfisk og jeg havde efter 3 horn, mest lysten til at gå hjem. Der var faktisk rigtigt stille på havørred fronten syntes jeg, mens jeg ikke anede at min fluefisker kammerat på det tidspunkt havde landet en mindre fisk, men endnu ingen horn. Sådan er det så ulige.

Da jeg en time senere bestemte mig for at slutte for dagen havde jeg godt set at min ven i flyderingen var kommet nærmere og nærmere land. Nogle gange med højt hævet stang, men da han var igang med det læææænge, så jeg antog det var linekludder eller anden hardware udfordring.

Ikke at det var en mega flot havørred på 3,8 kg.

Tag dén spinnefisker!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar