søndag den 14. april 2024

2024.04.14 2 styks aftenture summeret

Den korte version:

Jeg fiskede i går og i tirsdags og der skete ikke noget som helst.

Den lidt længere:

I tirsdags tog jeg lidt tid inden jeg skulle på arbejdsrelateret tur resten af ugen. Jeg kom ned til et lettere oprørt hav, men kunne ane sandbanken længere ude og tænkte at fangsterne fra vest, som havde indeholdt tobis, absolut måtte være kommet herned til mine sydlige vande. Jeg tog fejl. I hvert fald var der ingen jagende fisk inde på mine 2 timer og alt hvad der skete, var at jeg efter at have fisket over revet, tog et kast i retningen jeg kom fra og "fightede" en slap men blank nedgænger ind.

Jeg blev faktisk ved til det var mørkt fordi det ikke kunne passe at der vitterligt var så dødt, men det kunne passe.

Og så var jeg ude i går aftes på endnu en kort tur. Mens jeg havde været på tur og fejret fødselar hele weekenden, var vinden taget til og ja... det var grumset igen, på nær en enkelt strækning hvor jeg indbildte mig at jeg kunne fiske fordi det var mindre uklart der.

Min indbildske fangst-tur strakte sig over 1,5 time i en masse bølger og der skete absolut intet.

Det er godt nok en ærgerlig forårs sæson det her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar