søndag den 6. marts 2022

2022.03.06 Nordligt i syd

Nordlig vind er fint om vinteren og fint om sommeren, men her midt i det hele og i starten af foråret, så er det ikke at foretrække. Og Javier og jeg var også enige om at vi burde køre hjem igen, men nu stod vi har midt i det hele og ville tjekke vores lokale rev ud. Dagen i går stod stadig lysende klart i vores erindringer og vi vidste godt at dagen i dag ville blive en skuffelse, for en gentagelse ville næppe komme til at ske. Vi overvejede også at køre tilbage, men store fiskedag ville nok give folk på plads og i øvrigt masser af spildtid på vejene.

Og som forventet skete der ikke en skid. Det var bare stille og i så stærk kontrast til i går at vi allerede efter 10 minutter kiggede på hinanden med opgivende øjne. Det var også lidt sjovt. Hvad forventer man egentlig i starten af marts? Bortset fra det modsatte, for hvor gårddagen var piv kold, var dagen i dag beriget med fuld sol fra oven og med den nordlige vind i ryggen var der i den grad læ og varme mod vandet.

Vi lykkedes til sidst med lidt fisk. Javier fik en rigtigt flot blank nedgænger på 4 kilos penge og ellers lidt blandede bolsjer, hvilket bare viser at foråret kun lige er kommet til vores vande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar