fredag den 25. marts 2022

2022.03.25 Nå da da

Her troede jeg lige at aftenfiskeriet skulle sættes i gang, nu hvor midtugen ikke rigtigt kunne kaste noget af sig. Jeg havde endda spurgt min kollega om hun kunne høre det samme som mig der ved 16 tiden. Forventeligt fattede hun ikke en skid, men det var altså havet der kaldte - indbildte jeg hende og så var jeg afsted. Afsted med et termometer der måtte være i stykker troede jeg.. 15,5 grader! Uhørt varmt lige pludselig og huen jeg havde på, virkede måske lidt overdreven.

Handskerne blev i bilen, da jeg uventet stoppede på en ledig plads. Det så fantastisk godt ud. Helt igennem utroligt perfekt, i en ret strid nordvestenvind, efter en dag med vestenvind. Bølgerne slog let ind og overfladen var konstant urolig og riflet og så var vandet en smule grumset, men på den gode måde. Hvis ikke det her gav fisk... !

Og efter 30 minutter hvor eneste kontakt var en sortfisk der vendte bag Sillingen, stod jeg ved bilen igen. Det var lige godt grov! Næste plads var gennemfisket på 15 minutter og så var jeg videre til hvad der blev aftenens sidste plads.

Allerede i første kast, kunne jeg mærke den. Håbede da at det var den første af mange, men det viste sig senere at fisken var en tynd nedgænger der huggede i måske 10. kast på samme sted og ved samme sten. Siden skete der ikke det store, andet end 7-8 følgere og så skræmte jeg 2 fisk i hullet på vej ud mod spidsen.

Aftenfiskeriet er desværre ikke kommet i gang endnu. Det var lidt surt, for nu er det tid til.... SOMMERTID. Og så ville det da være dejligt med gang i fiskene, nu man får en time ekstra om aftenen som tages fra morgenen. Men det kommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar