onsdag den 9. marts 2022

2022.03.09 Tågedisens forbandelser

Pludselig var ferien væk. Sådan er det altid med ferier. Men jeg skulle jo fiske og var også ude i onsdags for at kaste, men blev kørt lidt hjem af en ishamrende kold og klam tågedis der i store banker kom og pakkede mig ind. De øjeblikke der var udsyn til noget blåt, var solen pludselig ikke i samme forårshumør som dagene inden. Måske fordi tågedisen holdte alt på en 2-3 grader.

Lidt manglende lyst, måske på grund af de sidste dages mange fisk og oplevelser i super forårsvejr og så denne pose med kold tågedis, gjorde at jeg ikke gav mig fuldt ud. Det var faktisk en tarvelig indsats, men på den anden side... så fik jeg gået en mega lang tur i vandet og fisket en masse pladser af. Der var også fisk, men som de sidste par dage, var de blevet mere træge bortset fra gårddagens undtagelse og de fleste huggede kun eller fulgte efter på afstand.

For at gøre en kort fiskedag kortere, så tog jeg 3 mindre blanke og tog videre på anden plads, men uden yderligere held i sprøjten.

Om torsdagen var jeg i Danmark og hilse på familien og i løbet af dagen fik vinden i dén grad vendt op og ned på det hele. Sydøstlig sådan og mere kold luft. Nu havde jeg ikke muligheder på Sydkysten mere og kørte om fredagen en tur langs vestkysten, men det blev kun til en kigge tur, fordi vandet var trukket ud og derfor efterlod de fleste rev med masser af blotlagte sten. Desværre holdte og holder vinden stædigt fast i sydøstlige retninger, hvilket grumser Sydkysten og umuliggør Österlen. Det er måske meget godt, for når vi kommer frem til april, burde vi have overstået dette års "påskeøsten" dermed. Eller hvad?

Således gik en ferie med en masse fiskeri i starten, heldigvis - og siden med blæsevejr. Men et er sikkert. Foråret er kommet, trods kulden udenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar