søndag den 3. april 2011

2011.04.03 Skånepølsen

Jeg har røde pølser, men dem får Micke ikke lov til at køre i sig. Definitivt ikke med alt hans remoulade. Jeg forstår ikke det der, men integrationen på madvejen er gået ok godt i Skåne - fra Danmark af. Micke kører endnu en rød pølse i halsen og ovenpå den ligger der et lag remo. Det bliver så fulgt af et hvidt pølsebrød - også det med remo. Hvem i Danmark sidder og kører ärtsoppa i sig? Eller raggmunkar? Sidstnævnte er bare super godt, skal jeg hilse og sige. Nå, mine pølser var røde, men fik efter en pause hurtigt farven igen.


Da vi kom til pladsen var min første tanke; Hvor mange og hvor store? Ikke noget med, mon og hvis og måske. Det var fangstgaranti i det her vejr, trods tågen. Vinden var perfekt, bølgerne og dønningerne ligeså. Temperaturen sagde knap 5 grader og gå-på-modet var enormt da jeg gik i vandet. ENORMT! Linus så spændt ud og Micke var ikke engang inde og tage en pølse først. Og så stod vi ellers der og kastede. Intet skete - overhovedet.

Når man kommer ned til en kyststrækning - i øvrigt som den første - og alting ser ud som det gjorde i dag, så er den første gennemfiskning på langt mere end 100% Der er blanke havørreder mig her og blankfisk mig der. Der sker intet... Gennemfiskning nr. 2 foregår også i et højt tempo, men kan ikke sammenlignes og når man når til runde 3 overvejer man at skifte plads. Det indser man så at man burde have gjort ved runde 4, for ved runde 5 føles det for sent og maskinen har taget over. Renomméet står på spil. Og så skiftede vi stadig ikke plads. Micke kørte til gengæld hjem, da han havde indset fadæsen og jeg ventede kun på at Linus også syntes det var en god idé. Måske med et lille stop på vejen tilbage.

Vi endte på en af vores fælles favoritter. Vandet var ligeledes fint her, men jeg fornemmede straks at dette var dagen hvor det ikke skete. Der var i øvrigt mennesketomt og havde der været fisk, så var folk ikke kørt hjem. Vi lykkedes heller ikke med dem og således gik den dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar