onsdag den 20. april 2011

2011.04.20 Det mærkelige år er en realitet

Der er ikke så meget mere forårsfiskeri at tage af. Skulle jeg have haft flere kroge på blinket, havde det måske været lidt bedre, men det er ikke de mistede der gør udslaget. Ej heller antallet af ture, vinteren taget i betragtning. Måske er der gået lidt I-landsproblem i det? Det er nok for ivrigt at tro at man bare lige kan komme ud at fiske som det passer sig og at fiskene dernæst bare venter på at bide.

I går; Pladsen der altid giver fisk. Sjældent optaget, omend i nyere tid... måske lidt mere optaget. I dag var vinden taget af og vandet burde have set godt ud, men det var ikke noget at prale af. Mærkelig grønlig tone og grumset. På plads 1 havde jeg en følger som jeg opdagede for sent og det var hvad der skete, men madpakken var god!

Plads 2 besøgte jeg fordi den kan nåes fra vejen på 20 skridt. Affiskes på 20 kast og i kast 7 sad der en ventet sortfisk på krogen. De resterende 13 kast gav ingenting og så kørte jeg til plads 3.
Her var vandet steget med 1 grad igen, som den foregående plads ligeledes var i forhold til den første. Varmt vand = lidt mere svære fisk og den holdt da i dag. Den burde have haft et aftenbesøg, men da jeg efterhånden er lidt træt af det her ensformige fiskeri, valgte jeg at bruge resten af eftermiddagen med at se på følgere og undre om huggene også kunne være de hornfisk, der siges at være kommet...
JO! Den skulle være god nok. Men heldigvis fangede jeg ikke nogen af de altødelæggende skabelser. Mage til frækhed at ankomme så tidligt. Jeg er jo ikke færdig med mine forårshavørreder.
Nå, men jeg havde et hug, en følger, endnu en følger og så en del underlige hug der virkelig mindede om hornfisk, men nyheden om deres ankomst, var nået mine ører før det huggede, så måske jeg bare var lidt pessimistisk? Så kom der endnu en følger og så fik jeg en lille blank. Endnu en følger og så mistede jeg en fisk.

Simpelthen så utroligt at det bliver ved. De fisk er altoverskyggende mærkelige i år. Det kan kun være deres måde at tage på, for jeg har ikke ændret noget fra i fjor, men de hugger ufatteligt let og de jeg har kroget, er kroget meget yderligt.

Året her er lige nu mærkeligt i havørred... havørredfiskeri i en nøddeskal!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar