tirsdag den 19. april 2011

2011.04.19 Dårlige vaner

Det er blevet en dårlig vane at komme til kysten og intet fange. Det skal der ændres på imorgen og gerne i den store størrelse, men hvor tit har jeg ikke sagt det?
Det er blevet en dårlig vane at smide fisk. Det skal der ændres på imorgen, men hvor tit har jeg ikke sagt det?

Det er blevet en dårlig vane, at folk går ud foran andre fiskere istedet for bag, men hvor tit er ikke også det blevet sagt?

Nej, dagen var ikke særligt afvigende i forhold til de andre ture.

Jeg startede med at konstatere at vandet atter engang lignede en million, trods den lidt kedelige østenvind. Det skulle nok give fisk, som jeg så mange gange før har sagt. Der skete intet den første halve time og så huggede en blank målsfisk langt ude, hoppede og dansede og røg af. Dernæst skete der intet. INTET. Jeg havde i den sidste halve time en enkelt følger som jeg først så da jeg havde kastet igen.

Så kom der 2 andre på kysten. Det mærkelige er at de i 5 minutter stod og pakkede ud og dermed kun kunne konstatere at jeg var på plads. Dernæst valgte de at gå ned foran mig og det havde de travlt med, så da jeg kom tættere på fik de begge min ærlige mening om det nummer. Simpelthen så dårlig stil og hele det lange rev var ellers frit, undtaget hvor jeg gik...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar