fredag den 22. april 2011

2011.04.22 15 fisk og så kom jeg

Hvis jeg ser sort/hvid på tingene, så skal jeg stoppe mit fiskeår her, for det er da helt utroligt så uheldig jeg har været i år. Nogle vader i held i perioder, andre gør ikke. Min periode er absolut ikke den heldige lige nu.

Listerlandet kaldte og det gjorde David, Michael og Jim også. De havde landet 15 fisk, alle blanke, op til 3 kg. Godt med gang i fiskene og jeg glædede mig til at komme afsted. Selvsamme formiddag som jeg kørte derop, var der endda gang i fiskeriet. Endnu en 3 kgs var gået til bidet og flere mindre blanke havde været på land, så frokosten blev for mit vedkommende roligt sat i hovedet, for der var tydeligvis fisk nok.

Lige indtil jeg var med. Givetvis havde David og jeg et udmærket fiskeri, efter Listerlandets forhold, men så var det heller ikke bedre. Jeg fangede 2 blanke og David 3. Jim og Michael fik også deres portion, men det var så over resten af dagen og fiskene ville hellere følge efter, end at kaste sig over vores endegrej. Det føles lidt sært at komme op til sådan en omgang, med tanke på hvordan det lige havde været.

En lang historie, kort; Vi havde en hyggelig aften og i den udlovede vind, som skulle tiltage fra ØSØ og op til 7 m/s fik os tidligt i seng, for imorgen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar