søndag den 26. marts 2023

2023.03.26 En forkølet afslutning

Ufrivilligt, men af helbredsmæssige årsager, blev jeg hjemme og passede min tiltagende forkølelse der er blevet rigtigt led... Eller, jeg var faktisk ude og køre med alt grejet i bilen og jeg kastede også 3 gange i fredags, men det tæller ikke. Lørdag kørte jeg endnu en tur for at tjekke vandet ud og se hvad jeg gik glip af og søndag var ved at blive en gentagelse, men jeg har ikke fri for at sidde inde og snøfte, så jeg skulle altså liiiige og lovede mig selv at når/hvis jeg blev kold, så var det hjemover.

Det kunne jeg givetvis ikke finde ud af at overholde.

Næh... det huggede jo i et af de første kast og en fed fight med en umådelig smuk blank senere, lokkede til flere kast. Således gik det til at jeg fik fisket en time på denne plads og siden flyttede til en ny, hvor historien gentog sig. Det huggede i første kast, siden havde jeg endnu et hug ved en sten på revet og siden en hvirvel i overfladen og efter at have fisket over revet og retur til udgangspunktet, tog jeg yderligere en skønhed som var nærmest prik magen til den jeg tog på det andet rev.

Fuldstændigt spejlblank, som nyslået sølv. Enkelt store prikker og havde begge fisk bare spist tobiser, havde de været tykke også. Men de var helt normalt formede som blankfisk i marts skal se ud.

Jeg havde senere en følger, sendte en varm tanke til sommertiden og takkede af efter en time på det ny rev, for nu måtte jeg hjem og passe forkølelsen. Det var nu rart alligevel at være ude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar