fredag den 15. april 2022

2022.04.15 Det var da utroligt

Troede ikke det ville gentage sig, men hvis... så måtte der gerne være lidt flere af de sjove fisk med. Således gik jeg fra vandet med 19 blanke på samvittigheden.

Troen på projektet var god nok. Der var også fisk på plads, for jeg nåede kun 2 kast, så havde jeg fået den første. En revkonge, men dem kan der være mange af her, som forleden. Og så fik jeg faktisk en til i kastet efter og yderligere en. Da jeg var på 7, begyndte jeg at gå væk fra området. De store måtte gå på siden af denne stime, tænkte jeg - men der gik ingen store og så var jeg oppe på 10. Så kom der en fisker ned på revet og gik ud hvor jeg ville gå øjeblikket efter. Så jeg gik den anden vej og fandt flere af de hårdt huggende blankfisk. Jeg gik længere end forventet og endte faktisk med at blive lidt træt af det. Ikke at det gør noget at fange noget, men Javier stod på hans sædvanlige plads hvor jeg ikke gider stå stille og han havde lige fanget en 6 kilos nedgænger. Måske jeg skal tilbage til det urørlige fiskeri og bare stå på samme plads? Jeg keder mig bare hurtigt... men gik alligevel ned til ham og på en eller anden måde stoppede fiskeriet den dag.

Jeg var oppe på 19 og da jeg kom frem til Javier var det samme sket for ham. Fiskeriet bare døde og så stod vi der til solen var på vej ned, fingrene igen blev lidt kølige i det og fiskene var forsvundet, netop der hvor man syntes at det er nu de skal gå til bidet... men det gjorde de ikke.

Men ingen klager herfra. Det var utroligt mange fisk igen. Beklager det slørede billlede. Tror at fisken har pjasket linsen til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar