tirsdag den 11. april 2023

2023.04.11 En kort tur på kysten

Det skulle have været en længere tur, men blev til en kort tur. Således bliver også indlægget da jeg i dette øjeblik er på vej på endnu en kort tur, for at se om fiskeriet er vågnet...

Det så ellers rigtigt godt ud. Helt kanon endda. Men der var dødt. På stranden lå en død havørred, en død tunge og 2 andre fladfisk. Der ud over fandt jeg et net og i vandet så jeg endnu en fladfisk, dog levende. Og siden så jeg en tobis.

Så tog jeg en tilfældig sortfisk, men som ikke fulgtes op af flere eller andet og så skiftede jeg plads, hvor vandet spillede 100%. Mødte siden 2 x 2 andre, der undrede hvordan mit fiskeri havde været. De havde fisket hele dagen og intet mærket. Overhovedet.

Det var så der jeg tænkte at stædigheden er god at gemme til en dag, fiskene faktisk er lidt mere med på beatet, for det var de tydeligtvis ikke i dag.

Og så kørte jeg hjem...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar